Toimitus- ja maksutavat

Toimituskulut:

Nouto Postista 7,90 €
Nouto Postin Pakettiautomaatista 4,90 €
Matkahuolto Lähellä-paketti 7,90 €
Nouto Tampereen tai Turun myymälöistä 0 €

HUOM! Yli 59 € tilaukset ovat rahtivapaita, eli kuljetus on ilmainen tavoilla Nouto postista , Nouto Matkahuollosta, Nouto Postin pakettiautomaatista ja Nouto Lähikaupasta (Matkahuollon Lähellä -paketti).

Eros.fi tarjoaa seuraavat toimitustavat:


1. Nouto postista.

Nouda tilaamasi tuotteet lähimmästä Postista tai haluamastasi Postista. Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä tai sähköpostilla paketin saapumisesta ja voit noutaa lähetyksesi postista heti saapumispäivänä kello 16:ta jälkeen. Lähetyksen kulkua voit seurata seurantanumeron avulla postin sivuilla. Ota henkilöllisyystodistus mukaan kun noudat lähetystä.
7,90 €

2.Nouto Postin pakettiautomaatista

Nouda tilaamasi tuotteet valitsemastasi Postin pakettiautomaatista. Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä paketin saapumisesta ja voit noutaa lähetyksesi automaatista heti. Lähetyksen kulkua voit seurata lähetystunnuksen perusteella, jonka saat sähköpostiin kun lähetämme paketin. Lähetys kuljetetaan ilmastoystävällisesti.  Anna osoitteesi tilaajan tietoihin, jotta voit valita haluamasi noutopisteen.
4,90 €

3. Matkahuolto Lähellä-paketti:

Nouda lähetys valitsemastasi Matkahuollon toimipisteestä tai pakettipisteestä. Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä paketin saapumisesta. Ota henkilöllisyystodistus mukaan kun noudat lähetystä. Lähetyksen kulkua voit seurata lähetysnumeron perusteella.
7,90 €

4. Nouto liikkeestä:

Nouda lähetys Eroksen Liikeistä:

Tampere Erossex,  Satamakatu 3, 33200 Tampere, avoinna  arkisin 10-19, La 10-17
Turku Copacabana, Verkatehtaankatu 10, 20100 Turku, avoinna arkisin 10 - 19
Turku Bellacosa, Maariankatu 8, 20100 Turku, avoinna arkisin 10.30 - 20,  La 10.30 - 17.30

0 €

Kun annatte sähköpostiosoitteenne tilaajatietoihin saatte Matkahuollon tai Itellan seurantanumeron sähköpostiinne, jolla voitte seurata tilauksenne etenemistä.

 

Toimitusaika

 

Arkisin ennen kello kahtatoista tulleet tilaukset toimitetaan eteenpäin jo samana päivänä. Pyhäpäivinä tulleet tilaukset toimitetaan eteenpäin seuraavana arkipäivänä. Pyrimme aina mahdollisimman pikaiseen toimitukseen. Olemme asiakkaisiin mahdollisimman pikaisesti yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse mikäli havaitsemme toimitusajan kestävän normaalia pidempään.

Maksutavat

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Sampo, Tapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, S-Pankki, Ålandsbanken sekä luottokortit. Maksaminen tapahtuu Suomen Verkkomaksut Oy:n sivuston kautta.

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla

Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, Eros.fi toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Suomen Verkkomaksut Oy.

Suomen Verkkomaksut Oy toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Suomen Verkkomaksut Oy:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Suomen Verkkomaksut Oy on myös maksun saaja.

Suomen Verkkomaksut Oy
y-tunnus: 2122839-7
Ohjelmakaari 10
40500 JYVÄSKYLÄ
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Suomen Verkkomaksut Oy (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Suomen Verkkomaksut Oy ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.


Klarna lasku - 14 päivää maksuaikaa

 

Täysi-ikäiset asiakkaat voivat tilata tuotteet laskulla. Saat paketin mukana laskun, jossa on 14 päivää korotonta maksuaikaa.

 

Et voi tilata tuotteita laskuun silloin, kun tilaat tuotteet jollekin toiselle tai olet muutoin antanut toimitusosoitteeksi jonkun muun kuin väestörekisterissä olevan osoitteesi.

Kun valitset laskun maksutavaksesi, tarkistamme luotto- ja osoitetietosi.

Lue lisää laskulla maksusta klikkaamalla tästä

Osamaksu - Klarna tili         

Voit maksaa tilauksesi osissa käyttämällä Klarnan osamaksu maksutapaa. Klarnan osamaksulla maksaessasi Klarna Oy avaa sinulle ensimmäisen tilauksen yhteydessä tilin automaattisesti.

Voit lyhentää tilin loppusummaa itse valitsemissasi kuukausierissä, kuitenkin vähintään joko 9€ tai 1/24 laskun loppusummasta riippuen siitä, kumpi on suurempi. Voit aina halutessasi maksaa laskun loppusumman myös kerralla pois.

Kaikki Klarnan osamaksulla maksamasi ostokset yhdistyvät automaattisesti samalle tilille ja samalle kuukausilaskulle, myös silloin kun maksat Klarnan osamaksulla muissa verkkokaupoissa asioidessasi. Saat kuukausittain siis vain yhden laskun, jossa on tilausmäärästä huolimatta vain yksi laskutuslisä. Kun olet maksanut laskun loppusumman, tili sulkeutuu automaattisesti.

Osamaksuvaihtoehtojen kulut:

Maksuaika Vuosikorko Avausmaksu Laskutusmaksu
3kk 0% 9,90 € 3,95 €
6kk 0% 19 € 3,95 €
12kk 0% 29 € 3,95 e
24kk 9,95% 29 € 3,95 €
36kk 9,95% 29 € 3,95 €
Tili 22% 0 € 3,95 €

Ostoksesi hyväksymiseksi sinulta kysytään ostoskorissa henkilötunnuksesi, väestörekisteriin ilmoittamasi osoite ja tiedot vuosituloistasi. Saat päätöksen tilauksesi hyväksymisestä välittömästi tilauksen vahvistettuasi. Ensimmäisen kerran Klarnan osamaksulla maksaessasi sinulle lähetetään postitse tilisopimus, joka sinun tulee allekirjoittaa ja lähettää Klarna Oy:lle.

Muista lukea huolellisesti Klarnan osamaksun tiliehdot osoitteessa: https://online.klarna.com/pdf/account_terms_FI.pdf

Laskuihin liittyviin kysymyksiin saat vastauksia nyt myös käyttämällä Klarnan sähköistä asiakaspalvelulomaketta osoitteessa www.klarna.com

Lue lisää osamaksulla maksusta klikkaamalla tästä