Toimitusehdot

Suostumus henkilötietojesi käsittelyyn

Tekemällä tilauksen hyväksyt henkilötietojesi käyttämisen. Katso tietosuojaseloste tästä

Toimitusehdot lyhyesti:

1. Arkisin ennen kello kahtatoista tulleet tilaukset toimitetaan eteenpäin jo samana päivänä. Pyhäpäivinä tulleet tilaukset toimitetaan eteenpäin seuraavana arkipäivänä.

2. Mikäli kuluttajalle on toimitettu väärä tuote, tai tuote on viallinen, tulee kuluttajan ilmoittaa asiasta viipymättä Eros.fi -verkkokaupan asiakaspalveluun joko sähköpostitse info(at)eros.fi tai puhelimitse
03 212 0000 (ma-to 10-17 )

3. Eros.fi ei vastaa siitä, jos tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy Eros.fi vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta, kuten sodasta, luonnonmullistuksesta, vienti- tai tuontikiellosta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen häiriintymisestä tai muusta vastaavasta Eros.fi -verkkokaupan toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta.

Tarkemmat toimitusehdot

1. Toimitusaika

Arkisin ennen kello kahtatoista tulleet tilaukset toimitetaan eteenpäin jo samana päivänä. Pyhäpäivinä tulleet tilaukset toimitetaan eteenpäin seuraavana arkipäivänä. Pyrimme aina mahdollisimman pikaiseen toimitukseen. Olemme asiakkaisiin mahdollisimman pikaisesti yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse mikäli havaitsemme toimitusajan kestävän normaalia pidempään.

2. Toimitustavat

1.Nouto postista.

Nouda tilaamasi tuotteet lähimmästä Postista tai haluamastasi Postista. Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä tai sähköpostilla paketin saapumisesta ja voit noutaa lähetyksesi postista heti saapumispäivänä kello 16:ta jälkeen. Lähetyksen kulkua voit seurata seurantanumeron avulla postin sivuilla. Ota henkilöllisyystodistus mukaan kun noudat lähetystä.

7,90 €

2.Nouto Postin pakettiautomaatista.

Nouda tilaamasi tuotteet valitsemastasi Postin pakettiautomaatista. Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä paketin saapumisesta ja voit noutaa lähetyksesi automaatista heti. Lähetyksen kulkua voit seurata lähetystunnuksen perusteella, jonka saat sähköpostiin kun lähetämme paketin. Lähetys kuljetetaan ilmastoystävällisesti.  Anna osoitteesi tilaajan tietoihin, jotta voit valita haluamasi noutopisteen.

4,90 €

3. Matkahuolto Lähellä-paketti:

Nouda lähetys valitsemastasi Matkahuollon toimipisteestä tai pakettipisteestä. Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä paketin saapumisesta. Ota henkilöllisyystodistus mukaan kun noudat lähetystä. Lähetyksen kulkua voit seurata lähetysnumeron perusteella.

7,90 €

4. Nouto liikkeestä:

Nouda lähetys Eroksen Liikeistä:

Tampere Erossex,  Satamakatu 3, 33200 Tampere, avoinna  arkisin 10-19, La 10-17
Turku Copacabana, Verkatehtaankatu 10, 20100 Turku, avoinna arkisin 10 - 19,  La 10.30 - 17
Turku Bellacosa, Maariankatu 8, 20100 Turku, avoinna arkisin 10.30 - 20,  La 10.30 - 17.30

0 €

Kun annatte sähköpostiosoitteenne tilaajatietoihin saatte Matkahuollon tai Itellan seurantanumeron sähköpostiinne, jolla voitte seurata tilauksenne etenemistä.


HUOM! Yli 59 € tilaukset ovat rahtivapaita, eli kuljetus on ilmainen tavoilla Nouto postista , Nouto Matkahuollosta ja Nouto Lähikaupasta (Matkahuollon Lähellä -paketti).
 

Tilauksen jälkeen saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen sekä linkin, jonka kautta voit kätevästi seurata tilauksesi etenemistä.

3. Maksutavat

Verkkopankkimaksut: Nordea, Osuuspankki, Sampo Pankki, Säästöpankki / Aktia, Nooa, Handelsbanken, Ålandsbanken, Tapiola ja S-pankki.

Luottokortit: Visa, Visa Electron, MasterCard ja Eurocard.

Klarna lasku: Saat laskun tilauksesi mukana. Sinulla on 14 päivää korotonta maksuaikaa. Laskutuslisä 3,60 euroa.

Osamaksu - Klarna tili: Voit maksaa tilauksesi osissa käyttämällä Klarnan osamaksu maksutapaa. Klarnan osamaksulla maksaessasi Klarna Oy avaa sinulle ensimmäisen tilauksen yhteydessä tilin automaattisesti.

Voit lyhentää tilin loppusummaa itse valitsemissasi kuukausierissä, kuitenkin vähintään joko 9 € tai 1/24 laskun loppusummasta riippuen siitä, kumpi on suurempi. Voit aina halutessasi maksaa laskun loppusumman myös kerralla pois.

Kaikki Klarnan osamaksulla maksamasi ostokset yhdistyvät automaattisesti samalle tilille ja samalle kuukausilaskulle, myös silloin kun maksat Klarnan osamaksulla muissa verkkokaupoissa asioidessasi. Saat kuukausittain siis vain yhden laskun, jossa on tilausmäärästä huolimatta vain yksi laskutuslisä. Kun olet maksanut laskun loppusumman, tili sulkeutuu automaattisesti.

Osamaksuvaihtoehtojen kulut:

Maksuaika Vuosikorko Avausmaksu Laskutusmaksu
3kk 0% 9,90 € 3,95 €
6kk 0% 19 € 3,95 €
12kk 0% 29 € 3,95 e
24kk 9,95% 29 € 3,95 €
36kk 9,95% 29 € 3,95 €
Tili 22% 0 € 3,95 €

Ostoksesi hyväksymiseksi sinulta kysytään ostoskorissa henkilötunnuksesi, väestörekisteriin ilmoittamasi osoite ja tiedot vuosituloistasi. Saat päätöksen tilauksesi hyväksymisestä välittömästi tilauksen vahvistettuasi. Ensimmäisen kerran Klarnan osamaksulla maksaessasi sinulle lähetetään postitse tilisopimus, joka sinun tulee allekirjoittaa ja lähettää Klarna Oy:lle.

Muista lukea huolellisesti Klarnan osamaksun tiliehdot osoitteessa: https://online.klarna.com/pdf/account_terms_FI.pdf


4. Palautusoikeus ja tuotevaihdot

Avaamattomilla tuotteilla on normaalit, kuluttujansuojalain mukaiset palautusoikeudet. Intiimituotteilla, alusasuilla ja avatuilla DVD:llä ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. Vialliset tuotteet vaihdamme tietenkin uusiin.

14 päivän vaihto- ja palautusoikeus koskee käyttämättömiä ja alkuperäisessä myyntipakkauksessa olevia tuotteita,  jotka voidaan myydä eteenpäin.

Palautettavien tuotteiden täytyy olla avaamattomia ja muuttumattomia, esimerkiksi kaikkien suojamuovien, teippien ja sinettien täytyy olla paikoillaan.

Intiimituotteilla ja alusvaatteilla ei ole palautusoikeutta johtuen hygieniasyistä, koska palautettua tuotetta ei voi myydä uudelleen (Kuluttajasuojalaki 6:16 § 3 ja 4).

Palautuksesta tulee ilmoittaa ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen info(at)eros.fi tai puhelimitse numeroon 03 212 0000 (ti - to 10.00 - 17.00).

Pyydämme palauttamaan tuotteet Postin asiakaspalautuksena osoitteeseen:

Eros.fi / Mansepori Oy, Satamakatu 3, 33200 Tampere

Palautusoikeus koskee luonnollisesti kaikkia vioittuneita tuotteita ja virheellisiä toimituksia. Toimituskuluja ei tällöin tarvitse maksaa.

Pyydämme ilmoituksessanne kuitenkin ystävällisesti ilmoittamaan:

  • Palautuksen syyn (mikäli viottunut tai väärä tuote)
  • Tilaajan tunnistetiedot (nimi / tilausnumero)
  • Haluatteko vain palauttaa tuotteen ja saada rahat takaisin tilille vai toivotteko, että lähetämme vastaavan tuotteen vioittuneen tai väärän tuotteen tilalle (ja hyvitämme mahd. erotuksen).
  • Rahojen palautusta varten pyydämme ilmoittamaan tilinumeron

Aiheettomista tai puutteellisilla tiedoilla tehdyistä palautuksista veloitamme 25 € toimitus-,selvitys- ja käsittelykulut.

Huomaathan, että tilauksen noutamatta jättäminen ei pura kauppaa. Tilauksen peruminen tai siihen muutosten tekeminen on tehtävä mahdollisimman nopeasti tilauksen jälkeen. Pidätämme oikeuden veloittaa lunastamattomista paketeista aiheutuneet kulut (25 euroa).

Jos haluat purkaa kaupan, sinun tulee aina ilmoittaa asiasta asiakaspalveluumme.

Huolehdi, että palautuksesi mukana on aina kaikki tarvittavat tiedot. Ota yhteys ennen palauttamista osoitteeseen: info@eros.fi

5. Reklamaatiot

Kaikki tilaukseen tai toimitukseen liittyvät reklamaatiot pyydämme lähettämään seitsemän (7) vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta osoitteeseen: info(at)eros.fi tai soittamaan03 212 0000.


6. Tilauksen peruminen

Asiakas voi peruuttaa tilauksensa, mikäli toimitus ei ole tapahtunut kohtuullisessa ajassa. Tilauksen perumisesta tulee ilmoittaa osoitteeseen info(at)eros.fi tai soittamalla 03 212 0000. Pidätämme oikeuden veloittaa lunastamattomista paketeista aiheutuneet kulut (25 euroa). Yleensä ilmoitamme asiakkaillemme sähköpostilla tai puhelimitse, jos toimitusaika eroaa normaalista. Myös Eros.fi pidättää oikeuden tilauksen perumiseen ja palauttaa rahat asiakkaan tilille.

7. Ikäraja

Jos tilauksessa on alle 18 vuotialta kielletty DVD-elokuva, pitää tilaajan olla täyttänyt 18 vuotta.

8. Yhteystiedot

Mansepori Oy
Satamakatu 3
33200 Tampere

puh. 03 212 0000

sähköposti: info@eros.fi

8.Maksupalvelun tarjoaja

Paytrail Oyj,
2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 JYVÄSKYLÄ
Finland
asiakaspalvelu@paytrail.com
Puh. +358 207 181830 (ark 8-19)

Palvelun kuvaus

Paytrail Oyj (Paytrail) on Finanssivalvonnan valvonnan alainen maksulaitos ja toimii maksupalveluntarjoajana kauppiaille. Paytrail välittää asiakkaan (kuluttaja, yritys tai yhteisö) maksuja kauppiaalle. Maksu voidaan toteuttaa Paytrail:n maksupalvelussaan tukemilla tai tuottamilla maksutavoilla, jotka kauppias on sopinut ottavansa Paytrail:n palvelun kautta käyttöönsä. Kauppias saa tiedon onnistuneesta maksusta välittömästi.

Palautusoikeus

Teillä on kuluttajasuojalain mukainen palautusoikeus,
jota käyttäessänne voitte asioida suoraan kauppiaan kanssa.

Tietoa maksutavoista

Pankin verkkopalvelussa vastaanottajana näkyy Paytrail Oyj.
Maksu tilitetään kauppiaalle.

Luottokunnan maksutavoilla tuotteen myyjä ja maksun saaja on
Paytrail Oyj. Reklamaatiotapauksissa pyydämme
kuitenkin ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.